Det har jag redan gjort

Det finns en historia bakom skapelsen av dessa trästenar. Jag har gjort dem för min son, Alexander, för att lära honom tålamod, och att man måste fortsätta i livet, trots svårigheter, och försöka obevekligt tills du får något gjort. Det tog mig fem år att göra dem i min fars skjul på landsbygden. Vi hade en gammal fruktträdgård vid vårt hus, så de allra första styckena var gjorda av grenar på de gamla körsbärsträden. Och så är de gjorda än idag. Handgjorda.

Nämn vad som är viktigast för dig. Och hitta balansen.

Är det kärlek eller vänskap? Kunskap eller karriär? Familj, sanning, respekt eller tro? Vilka är de sju mest avhållna saker för dig? Försök att bygga något vackert utav dem. Och hitta balansen.

Alla är olika.
Som det är i livet.

Varje kloss är handgjord, var och en har en bivax finish och är polerad för hand. Var och en är annorlunda, och varje uppsättning är unik, och så är livet för oss alla.

Och vad om allt faller ihop?
Börja om.

Det är som i det verkliga livet. Du kommer säkert att lyckas i livet om du har lite tur och enormt tålamod. Och precis som i ditt eget liv kommer du aldrig att leva samma dag två gånger, och du kan aldrig sätta ihop en uppsättning av klossar på samma sätt.

Priset beviljats av reklambranschen på RemaDays International Advertising and Marketing Fair. Alexander's 7 Stones tilldelades priset för bästa designen.

Priset för det bästa projektet som speglar nuvarande trender inom design. Tilldelas årligen av juryen Łódź Design Festival.

3 plats i tävlingen SuperGift 2017

Trä är vackert.
Livet är vackert.

I produktionsprocessen använder vi trä, vilket för andra bara är skrot. Vi importerar inte, vi beställer inte på sågverk. Naturliga egenskaper hos produkten är missfärgningar, knutar och små sprickor..

Som i naturen.
Varje enskild bit är annorlunda.

Vi använder inte exotiskt trä från utlandet.

Du kommer att hypnotiseras av dessa klossar...

Alexanders Seven Stones set. (7st.)
199,99 SEK

UppsättningDina egna värderingar?
Dela de med de andra.

Den perfekta presenten! Dessa träklossar är en perfekt present. För den som söker något speciellt. Unikt. För lagbyggnad, för att dela dina värderingar med kunderna. Vi skräddarsyr för ditt företag. Varje kloss kan graveras med en logotyp eller ett ord. Vi kan anpassa förpackningen efter dina behov.

Våra realisationer

Kontakta oss

Ska vi ha en pratstund? Sluta texta.
Logga ut från nätet. Logga in på livet.

Du kan erbjuda din kund mer än wi-fi. Hur ofta ser du ett par vid ett bord på resturang, båda med mobilen i handen? Trots att de kommer tillsammans, pratar de inte med varanda. De textar. Med Alexander's Seven Stones kan vi få dina kunder att bli intressanta för varandra igen.

Kontakta oss

Kontakta oss

Red Bird
Lublinek 49 Street
93-469 Lodz, Poland

tel. + 48 42 650 54 39
e-mail: b2b@redbird.pl

© Red Bird / All Right Reserved